Всім привіт! Вирішив от поділитися одним місцем, можливо комусь із вас стане в нагоді. Останні місяці почав помічати, що сплю погано, не висипаюсь, а вранці відчуваю себе, ніби й не лягав. Грішив на нерви, на дощі, а дружина видала: "Пора оновити білизну на нормальну, а не оте страхіття з розпродажу". І тут я пішов в гугл.
Чесно кажучи, вважав, що підбір постільної білизни - це лише "подобається колір чи ні". Аж ні, ціла наука. Тут тобі і бязь, і ранфорс, сатин... Я в цих термінах плавав, поки не зайшов на сайт postilnabilyzna.com.
Друзі, оце криниця корисної інфи! Реально залип на годину. Там все як в довіднику: по поличках розписані усі типи тканин, від бюджетної бязі до дорогого сатину та льону. Навіть там є табличка з описом щільності та того ж, скільки там циклів прання витримує комплект. Дуже допомогло мені зрозуміти, чому якийсь комплект коштує умовні 800 грн, а другий — 2500.
З несподіваного особисто виніс:
- Виявляється, що, українські та євро розміри суттєво відрізняються, і перед замовленням варто озброїтися сантиметром заміряти свою ковдру, а не тупо вірити ярлику «євро».
- От чесно, не знав, що тепла фланель влітку — це пекло, а сатин насправді дихає, тому що в цієї тканини структура інша.
- На сайті розписано, як доглядати, щоб малюнок не вицвів через місяць. Актуально для тих, у кого пральна машинка паше цілодобово.
В результаті вирішили взяти на пробу сатиновий комплект від нашого бренду (підтримав українське). Наразі політ нормальний — спимо як немовля, тканина дуже приємна на дотик, не збивається й не електризується.
Тому, якщо ти, як і я, до останнього часу думали, що підковдра — це не те, в яку треба заглиблюватись, щиро рекомендую глянути статейку на цьому ресурсі. Справді економить нерви на пошуки та рятує від придбання кота в мішку. Усім здорового сну!